Teamassistent ARC CBBC (0,5 fte)

Als teamassistent vervul je een centrale, ondersteunende rol in het office van het onderzoeksconsortium. Je zorgt voor een goed beheer van de administratie en zet je organisatorische en secretariële talenten in om de teamleden bij te staan. Je houdt je bezig met agendabeheer, de praktische planning van vergaderingen en evenementen en het beheer van het algemene e-mailadres. Je werkt nauw samen met het team, bestaande uit de programmacoördinator, de community manager, de controller en de communicatiemedewerker.

Het Support Office is de spil van het onderzoeksconsortium. Het ondersteunt de besturen, zorgt voor de voorbereiding en uitvoering van beleid, verzorgt de administratie, de contracten en algemene communicatie en organiseert landelijke bijeenkomsten en evenementen.

Als teamassistent

 • zul je het eerste aanspreekpunt zijn voor externe secretariaten en voor zaken op het gebied van huisvesting, bestellingen, administratie en het office-archief;
 • zet je je organisatietalent in voor bijeenkomsten, zoals community events, symposia en conferenties, waarbij je verantwoordelijk bent voor boekingen, catering, hotelreserveringen en de administratie van deelnemers;
 • ben je verantwoordelijk voor de telefoon, e-mail en post. Je voelt hierbij goed aan wanneer je een actie zelf kunt uitzetten of wanneer je deze moet doorspelen aan een van de teamleden;
 • plan je – in overleg met externe secretariaten – de vergaderingen en bezoeken;
 • ondersteun je de rest van het team met technische hulp bij mailings en het plaatsen van nieuwsitems op de website.

Profiel

Als teamassistent opereer je zelfstandig en flexibel. Je overlegt met het team om te bepalen wat prioriteit heeft en bent in staat om professioneel tot een effectieve samenwerking met collega’s en contacten binnen en buiten het Support Office te komen. Je bent initiatiefrijk, zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en kunt goed schakelen tussen verschillende taken en opdrachtgevers. Je hebt een professionele omgang met vertrouwelijke documenten.

Daarnaast heb je

 • uitstekende vaardigheden in gesproken en geschreven Nederlands en Engels;
 • geavanceerde kennis en omgang met MS Office en andere digitale systemen;
 • ervaring met Mailchimp;
 • mbo+/hbo-denk- en werkniveau;
 • ervaring op een secretariaat of als managementondersteuner;
 • een representatieve, klantgerichte en enthousiaste houding;
 • goede organisatorische en analytische vaardigheden;
 • een open houding in het prioriteren en afwisselen van verschillende werkzaamheden.

Over de organisatie

Het Advanced Research Center Chemical Building Blocks Consortium (ARC CBBC) is een nationaal publiek-privaat onderzoeksinstituut waarin universiteiten en bedrijven samen investeren in chemieonderzoek. De partners, AkzoNobel, Shell, BASF, Nouryon, de universiteiten van Utrecht, Eindhoven en Groningen, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Nederlandse wetenschapsorganisatie (NWO) en de Topsector Chemie hebben het onderzoeksprogramma met een budget van meer dan 100 miljoen euro opgericht voor een eerste periode van 10 jaar. ARC CBBC neemt initiatief, financiert en begeleidt wetenschappelijk onderzoek aan chemische bouwstenen voor de duurzame producten en processen van de toekomst, onder meer door zich te richten op nieuwe functionele materialen, coatings en energiedragers.

Het Research Center is ondergebracht bij de coördinator van de samenwerking, Universiteit Utrecht, waar de leden van het Support Office in dienst zijn.

Lees hier de volledige vacature en solliciteer via de website van Universiteit Utrecht.