Avond van de Chemie


Ben jij een PhD student en wil je €500 winnen met een pitch over jouw onderzoek? Jong KNCV geeft jou die kans! Tijdens de Avond van de Chemie op 13 oktober 2022 in Leiden zullen er 3 pitches van 3 minuten worden gehouden. De bezoekers van de Avond van de Chemie mogen na afloop stemmen en de winnaar ontvangt de Spotlight Prijs en €500!

Je kunt meedoen aan de voorronde door een korte video van maximaal 1 minuut te maken over jou en jouw onderzoek. De deadline hiervoor is 9 september 2022. Je mag je video naar ons mailen, maar het liefst zien we dat je jouw video met Jong KNCV deelt via LinkedinInstagramTwitter en/of Facebook. Een jury kiest vervolgens de beste drie inzendingen en op 23 september zullen we contact opnemen met de finalisten.

De competitie is gericht op PhD studenten die een duidelijke verbinding hebben met Nederland. Dit betekent dat zowel Nederlandse als internationale PhD studenten mee mogen doen, met als voorwaarde dat ze in Nederland promoveren. De voertaal dit jaar is uitgebreid naar zowel Nederlands als Engels. Dus trek je stoute schoenen aan en doe mee!

Voor vragen kun je ons altijd mailen (jong@kncv.nl).